Een antwoord op jouw

veelgestelde vragen

Activiteiten zoeken

Activiteiten zoeken op Funkey Bizz is een fluitje van een cent.

1) Ga naar de ‘Boek activiteiten’-pagina via het hoofdmenu.

2) Gebruik de filters bovenaan om het aantal teambuildings te verfijnen.

3) Sorteer op populariteit, waardering of prijs om nog makkelijker de teambuilding te vinden die je zoekt.

De beheerders van je bedrijfsaccount hebben de mogelijkheid om sommige categorieën en/of activiteiten uit te sluiten uit het aanbod (bv. de duurdere teambuildings).

Daarom kan het zijn dat je sommige categorieën niet kan selecteren in de filter en dat sommige activiteiten niet zichtbaar zijn binnen Funkey Bizz. 

Offertes aanvragen

Heb je jouw ideale teambuildingactiviteit gevonden? Super! 🥳

Scroll tot onderaan de activiteitenpagina en vul het offerteformulier in met alle gegevens over je geplande activiteit. Heb je bepaalde vereisten voor de teambuilding? Vul deze dan onderaan in bij de opmerkingen en wij voorzien een oplossing op maat.

Je hoeft nu verder niets te doen! Wij gaan met je offerteaanvraag aan de slag en bezorgen je razendsnel een officiële offerte.

Hier hoef je helemaal geen rekening mee te houden. Doe aparte offerteaanvragen voor de activiteiten die je interesseren en wij bundelen ze automatisch in één handige offerte. 

Absoluut! Bij Funkey maken we elke offerte op maat op basis van jouw wensen en budget. Of het nu gaat om catering, overnachting, transport of het zoeken van een goede locatie: wij regelen dit voor jou.

Offertes goedkeuren

Wanneer een offerte wacht op je goedkeuring, verschijnt deze automatisch helemaal bovenaan je Funkey Bizz dashboard. 

Je kan al je offertes hier downloaden en vervolgens goed-of afkeuren via de ‘Acties’-knop.

Na goedkeuring ontvang je van ons een bevestiging via e-mail en de eventuele acties die je verder moet ondernemen (afhankelijk van het beleid binnen je bedrijf).

Gaat er iets mis tijdens het goedkeuren van een offerte? Kijk eerst of er een foutmelding staat die je vertelt wat je moet doen om het probleem op te lossen.

Zie je geen foutmelding? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de Funkey-contactpersoon voor jouw bedrijf of via [email protected].

Om de activiteit definitief te bevestigen en later de betaling mogelijk te maken is het belangrijk dat je een PO (= Purchase Order) aanmaakt. Zorg ervoor dat de owner van het cost center het budget van de activiteit heeft gevalideerd alvorens de PO aan te maken.

Jouw profiel

Heb je je profielfoto niet ingesteld tijdens het registratieproces? Geen nood, je kan je profiel nog steeds pimpen met een leuke foto via de je profielinstellingen.

1)  Klik op één van de twee gekleurde knoppen rechtsbovenaan.

 

2) Ga naar de tab ‘Personaliseer je account’ en klik op het ‘+’ icoontje om een profielfoto te uploaden. Klik op de knop onderaan om deze op te slaan.