Over Funkey

We unlock the fun in
teambuilding

Bij Funkey gaan we tot het uiterste om elke teambuilding aan te passen aan jouw noden. Kies tussen de honderden unieke activiteiten en wij zorgen voor een teambuildingervaring om nooit te vergeten.

Klantenbeoordelingen
4,8 op 5
Jouw voordelen

Waarom voor Funkey kiezen?

Jij kiest, Funkey regelt de rest

We regelen de organisatie van je teambuilding van aanvraag tot boeking. Overnachting, catering, locatie of transport nodig? Geen probleem, wij zorgen voor een formule op maat.

Prijs bij Funkey = prijs bij aanbieder

De prijs die je betaalt op Funkey is dezelfde prijs die je zou betalen mocht je de teambuilding rechtstreeks bij de aanbieder boeken. Je betaalt dus nooit een meerprijs op onze activiteiten.

Kwaliteit gegarandeerd

Alle activiteiten die worden aangeboden op Funkey werden onderworpen aan een grondige kwaliteitscheck. Je kan dus op beide oren slapen: jouw teambuilding wordt een geweldige ervaring.

Grootste aanbod in België

Funkey heeft momenteel het grootste teambuildingaanbod van België. Hierdoor kunnen we altijd een teambuilding voorzien die 100% voldoet aan al je vereisten.

COBUS VAN GHELUWE

Een warm welkom
van de oprichter

Cobus Van Gheluwe, CFO (Chief Fun Officer)

Bij Funkey stellen we ons als doel om jou bij te staan tijdens elke fase van een teambuilding, van keuze tot organisatie. Het verbeteren van de teamspirit in jouw bedrijf is wat ons drijft.

Funkey Bizz hebben we ontwikkeld in het verlengde van deze visie. Wij helpen je tijd te besparen bij het beheer van budgetten, activiteiten en communicatie, zodat jij je kan focussen op de kern van de zaak: het creëren van hechte, gemotiveerde teams en onvergetelijke ervaringen.

Wat je ook nodig hebt, Funkey zorgt ervoor

Een teambuilding is meer dan een activiteit

Funkey zorgt voor meer dan enkel de organisatie van de activiteit. We zorgen altijd voor een ervaring op maat, inclusief locatie, catering, transport en zelfs overnachting. 

Ben je met een grote groep en kan je hulp gebruiken met de coördinatie tijdens de activiteit, dan leiden we ter plaatse alles in goede banen.

Testimonials

Onze tevreden klanten aan het woord

AC

Ann Cleerbaut

5/5

29 september 2021

Perfecte organisatie van onze teambuilding. Zowel het contact op voorhand als de activiteiten de dag zelf zijn correct verlopen. We hebben een toffe, zorgeloze dag beleefd dankzij Funkey.

DC

Debbie Coenen

5/5

14 januari 2021

Zeer toffe online teamactiviteit gedaan met de collega’s, iedereen was enthousiast en heeft zich goed geamuseerd. Alles werd vlot geregeld en afgesproken, dus ik kan niet anders dan zeer positief zijn! Bedankt voor de flexibiliteit en tot de volgende keer!

TV

Talia Vereycken

5/5

7 januari 2021

Reeds 2 keer onze teambuilding via FUNKEY geboekt, telkens een groot succes. Goede en snelle service en begeleiding. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goede partner voor uw teambuilding.

Let's HAVE SOME COFFEE

Contacteer ons

Wij helpen je graag verder

Vormt het managen van teambuildings binnen je bedrijf soms een uitdaging? Neem contact met ons op en we bekijken hoe we jou kunnen helpen om je teambuildings sneller, makkelijker en beter te organiseren.